SOBRATAPA

 

I CONCURS DE TAPES AMB SOBRASSADA DE MALLORCA SA CALDERA

 

Objectiu

Embotits Sa Caldera proposa aquest concurs amb motiu de promoure la creativitat de la gent a la cuina utilitzant productes de la nostra terra com la Sobrassada de Mallorca Sa Caldera. A més, trobem interessant incloure’l en el MOBOFEST Music Festival 2018 que es realitza a la nostra vila, per tal d’aprofitar el temps festiu que aquesta activitat músico-artístico-lúdica pot oferir al nostre producte estrella: la sobrassada de Mallorca Sa Caldera.

 

Data

El concurs es farà el dia 18 d’agost del 2018 al puig de Consolació, Sant Joan (Mallorca) a partir de les 19.00 h, en el marc del MOBOFEST Music Festival 2018.

 

Bases

-          Qualsevol persona és apta per presentar-s’hi.

-          Cadascú es presenta de forma individual.

-          Per inscriure-s’hi s’ha d’emplenar el full d’inscripció o trucar al telèfon 971 52 64 30.

-          El termini d’inscripció comença el dia que es publiquen aquestes bases fins dia 15 d’agost del 2018 a les 13.00 h.

-          Els productes necessaris per elaborar els plats aniran a càrrec dels participants exceptuant la Sobrassada de Mallorca de Sa Caldera.

-          Els estris de cuina necessaris per a l’elaboració també aniran a càrrec dels participants exceptuant els fogons de gas que proporcionarà Embotits Sa Caldera.

-          Els participants que emplenin el full d’inscripció accepten l’ús de les seves dades per a fins no comercials i també de la recepta presentada per cada un d’ells.

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte trucant al 971 52 64 30 de dilluns a divendres de les 07.00 h fins a les 13.00 h.

 

Desenvolupament

-          Cada participant ha de presentar una sola recepta.

-          El participant ha de preparar 4 tapes en total. Una per emplatar on es valorarà la presentació i una per a cada un dels membres del jurat.

-          Cada un dels jurats posarà una nota per separat i es farà la suma total per fer el recompte de punts.

 

Jurat

El jurat estarà compost per tres persones:

-          Andreu Manresa

-          Biel Mesquida

-          Climent Picornell

 

Valoracions i qualificacions

S’adjudicarà un màxim de 5 punts per categoria i un màxim total de 20 punts per membre del jurat. Les categories seran les següents:

-          El gust

-          La creativitat i l’originalitat

-          La higiene i presentació

-          La integració i presència de la Sobrassada de Mallorca Sa Caldera.

 

Premis

-          Primer classificat: 200 € en metàl·lic.

-          Segon classificat: 150 € en metàl·lic.

-          Tercer classificat: 100 € en metàl·lic.

-          Per a tots els participants: un lot de productes marca Sa Caldera, perquè puguin seguir practicant a casa seva.

 

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases, la decisió del jurat i la cessió d’imatge per als mitjans de comunicació.